Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #61 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @LiXR, Denuvo yok. Kırılmasını ben de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kırılmasını bekliyorum hocam bugün kırılmaz gibi duruyor.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @LiXR, Denuvo yok. Kırılmasını ben de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kırılmasını bekliyorum hocam bugün kırılmaz gibi duruyor.
Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #62 LiXR dedi: Spider-Man 2 oyununda sırf 1-2 saniyeliğine peter Parker'in kolu bozuldu diye oyunu silip oyunu kimseye tavsiye etmeyen adamım Genişletmek için tıkla... Bir insan Türk olup da nasıl bu kadar mükemmelliyetçi olabilir ?
LiXR dedi: Spider-Man 2 oyununda sırf 1-2 saniyeliğine peter Parker'in kolu bozuldu diye oyunu silip oyunu kimseye tavsiye etmeyen adamım Genişletmek için tıkla... Bir insan Türk olup da nasıl bu kadar mükemmelliyetçi olabilir ?
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 3 Nisan 2025 #63 Xhaka dedi: Bende kırılmasını bekliyorum hocam bugün kırılmaz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Kırıldı bile dodi repack.
Xhaka dedi: Bende kırılmasını bekliyorum hocam bugün kırılmaz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Kırıldı bile dodi repack.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.188 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #64 clickclakbum dedi: Vermemesi gerek. Eğer ekran kartı driverınız güncelse bile DDU ile driveri silip tekrar en güncelini kurum derim, belki çözüm olur. Oyunu RTX 4060 kullanıp açamayan ilk ve tek kişi siz olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne yaptıysam işe yaramadı saçma sapan bir şekilde açılmıyor bende oyun. 2000TL para bayılıp yaşadığım rezalete hayret ediyorum şu an.
clickclakbum dedi: Vermemesi gerek. Eğer ekran kartı driverınız güncelse bile DDU ile driveri silip tekrar en güncelini kurum derim, belki çözüm olur. Oyunu RTX 4060 kullanıp açamayan ilk ve tek kişi siz olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne yaptıysam işe yaramadı saçma sapan bir şekilde açılmıyor bende oyun. 2000TL para bayılıp yaşadığım rezalete hayret ediyorum şu an.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #65 CS Relboron dedi: Hocam 1 saati geçti, herhangi bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Steam oyun yorumlarını inceledim ve optimize işi bu sefer herhalde olmuş. Birinci oyunlarından çıkarılması gereken dersi çıkarmışlar.
CS Relboron dedi: Hocam 1 saati geçti, herhangi bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Steam oyun yorumlarını inceledim ve optimize işi bu sefer herhalde olmuş. Birinci oyunlarından çıkarılması gereken dersi çıkarmışlar.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.188 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #66 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Steam oyun yorumlarını inceledim ve optimize işi bu sefer herhalde olmuş. Birinci oyunlarından çıkarılması gereken dersi çıkarmışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke oyun açılsa da optimizasyon hakkında bende yorum yapabilsem. Crash yemekten oyuna giremiyorum 2 saat oldu tam.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Steam oyun yorumlarını inceledim ve optimize işi bu sefer herhalde olmuş. Birinci oyunlarından çıkarılması gereken dersi çıkarmışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke oyun açılsa da optimizasyon hakkında bende yorum yapabilsem. Crash yemekten oyuna giremiyorum 2 saat oldu tam.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #67 @Ahmed.arif, konu açın. Yardımcı olan çıkar belki.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.188 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #68 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Ahmed.arif, konu açın. Yardımcı olan çıkar belki. Genişletmek için tıkla... Biraz daha uğraşayım çözümü bulamazsam açacağım.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Ahmed.arif, konu açın. Yardımcı olan çıkar belki. Genişletmek için tıkla... Biraz daha uğraşayım çözümü bulamazsam açacağım.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.367 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 3 Nisan 2025 #69 Zeronxxxxx dedi: Bir insan Türk olup da nasıl bu kadar mükemmelliyetçi olabilir? Genişletmek için tıkla... Ben mükemmelliyetçi değilim sadece hataları sevmiyorum.
Zeronxxxxx dedi: Bir insan Türk olup da nasıl bu kadar mükemmelliyetçi olabilir? Genişletmek için tıkla... Ben mükemmelliyetçi değilim sadece hataları sevmiyorum.
kanisd Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 234 Yer Gaziantep/Türkiye 3 Nisan 2025 #70 İlk ara sahnelerden beri yani yaklaşık 1-2 saattir tek bir sorun görmedim, optimize işi gerçekten on numara olmuş.
İlk ara sahnelerden beri yani yaklaşık 1-2 saattir tek bir sorun görmedim, optimize işi gerçekten on numara olmuş.