9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2013 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2013 #2 The Last of Us'ın bütün bölümleri zaten YouTube'da yayınlandı gerek yoktu buna.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 15 Haziran 2013 #3 Hocam yapılmaz bu. Oyun bu gün elime geçecek. Sabırsızlıkla beklemekteyim. Şu oyunu bir bitireyim. Hemen bir yazı da yolda.
Hocam yapılmaz bu. Oyun bu gün elime geçecek. Sabırsızlıkla beklemekteyim. Şu oyunu bir bitireyim. Hemen bir yazı da yolda.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2013 #4 Oynanış videosu çeksene.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 15 Haziran 2013 #5 Hocam onun için kayıt cihazı lazım. Kayıt cihazı için para lazım. Sağlam olanından. Bildiğim kadarı ile PS3 için ücretsiz bir video çekme servisi yok, korsan yani kırılmış sürümler için mevcut. O yüzden yazıya biraz mahkum kaldım diyebilirim.
Hocam onun için kayıt cihazı lazım. Kayıt cihazı için para lazım. Sağlam olanından. Bildiğim kadarı ile PS3 için ücretsiz bir video çekme servisi yok, korsan yani kırılmış sürümler için mevcut. O yüzden yazıya biraz mahkum kaldım diyebilirim.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2013 #6 Capture cihazı lazım bu işler için sonra da sağlam bir mikrofon. Avermedia bu işlerde iyi diye biliyorum.
Capture cihazı lazım bu işler için sonra da sağlam bir mikrofon. Avermedia bu işlerde iyi diye biliyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Haziran 2013 #7 Oyun ofise gelmiş ama konsol yok oynamaya İncelemek isteyen olursa mesaj atsın bana. Bedava oyunu olacak Tabi incelemesini de yazacak uzun uzadıya.
Oyun ofise gelmiş ama konsol yok oynamaya İncelemek isteyen olursa mesaj atsın bana. Bedava oyunu olacak Tabi incelemesini de yazacak uzun uzadıya.