Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 27 Mayıs 2021 #11 371129 dedi: Hocam Multiplay kanalında muhabbeti geçmişti. Çok küçük bir firma basit bi' remastered yapacaktı. Genişletmek için tıkla... Yang Mills dedi: Zaten Remastered oldu. Hem Remastered hem Remake gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Bence 42 tlye göre çok pahlı olur. Zaten neredeyse aynı oyun olacaktır.
371129 dedi: Hocam Multiplay kanalında muhabbeti geçmişti. Çok küçük bir firma basit bi' remastered yapacaktı. Genişletmek için tıkla... Yang Mills dedi: Zaten Remastered oldu. Hem Remastered hem Remake gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Bence 42 tlye göre çok pahlı olur. Zaten neredeyse aynı oyun olacaktır.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 27 Mayıs 2021 #12 Doruk Efe dedi: Yeniden yapılıyor derken? Genişletmek için tıkla... Söylenti duydum da neyse önemli değil. Yalandır galiba. Kesinlikle alın. Tartışmaya gerek yok.
Doruk Efe dedi: Yeniden yapılıyor derken? Genişletmek için tıkla... Söylenti duydum da neyse önemli değil. Yalandır galiba. Kesinlikle alın. Tartışmaya gerek yok.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 27 Mayıs 2021 #13 Penetrator God dedi: Alınır zaten sırf bu oyun için konsol alıyor millet. Konsol sahibi olup bunu oynamayacaksan ne anlamı var. Genişletmek için tıkla... 4 yıdır konsolum var hiç almayı düşünmedim. Ayıp olmuş sanırım biraz.
Penetrator God dedi: Alınır zaten sırf bu oyun için konsol alıyor millet. Konsol sahibi olup bunu oynamayacaksan ne anlamı var. Genişletmek için tıkla... 4 yıdır konsolum var hiç almayı düşünmedim. Ayıp olmuş sanırım biraz.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #14 Doruk Efe dedi: 4 yıdır konsolum var hiç almayı düşünmedim. Ayıp olmuş sanırım biraz. Genişletmek için tıkla... Bayağı ayıp etmişsin. Zaten doğru düzgün exclusive oyun yokken bu kadar uzun süre oynamamış olmana şaşırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Doruk Efe dedi: 4 yıdır konsolum var hiç almayı düşünmedim. Ayıp olmuş sanırım biraz. Genişletmek için tıkla... Bayağı ayıp etmişsin. Zaten doğru düzgün exclusive oyun yokken bu kadar uzun süre oynamamış olmana şaşırdım.
Aldevampire Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #15 Alınır nokta.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 27 Mayıs 2021 #16 Penetrator God dedi: Bayağı ayıp etmişsin. Zaten doğru düzgün exclusive oyun yokken bu kadar uzun süre oynamamış olmana şaşırdım. Genişletmek için tıkla... PS Exclusive olarak GoW, Marval's Sipder-Man oynadım. The Last of Us dışında ne alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Penetrator God dedi: Bayağı ayıp etmişsin. Zaten doğru düzgün exclusive oyun yokken bu kadar uzun süre oynamamış olmana şaşırdım. Genişletmek için tıkla... PS Exclusive olarak GoW, Marval's Sipder-Man oynadım. The Last of Us dışında ne alabilirim?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #17 Doruk Efe dedi: PS Exclusive olarak GoW, Marval's Sipder-Man oynadım. The Last of Us dışında ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bloodborne.
Doruk Efe dedi: PS Exclusive olarak GoW, Marval's Sipder-Man oynadım. The Last of Us dışında ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bloodborne.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 27 Mayıs 2021 #18 Penetrator God dedi: Bloodborne. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir oyun? Fiyatı fena değilmiş.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #19 Doruk Efe dedi: PS Exclusive olarak GoW, Marval's Sipder-Man oynadım. The Last of Us dışında ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Persona 5 (en sevdiğim) Bloodborne The Last Guardian Shadow of the Colossus Uncharted
Doruk Efe dedi: PS Exclusive olarak GoW, Marval's Sipder-Man oynadım. The Last of Us dışında ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Persona 5 (en sevdiğim) Bloodborne The Last Guardian Shadow of the Colossus Uncharted
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #20 Doruk Efe dedi: Nasıl bir oyun? Fiyatı fena değilmiş. Genişletmek için tıkla... Dark Souls biliyorsan aynı firma yapıyor. Ona kıyasla dövüş sistemi daha tempoludur. En az onun kadar zordur tabii boss dövüşleri ama oldukça iyi oyundur. Dark Souls'tan daha iyidir çoğu kişiye göre.
Doruk Efe dedi: Nasıl bir oyun? Fiyatı fena değilmiş. Genişletmek için tıkla... Dark Souls biliyorsan aynı firma yapıyor. Ona kıyasla dövüş sistemi daha tempoludur. En az onun kadar zordur tabii boss dövüşleri ama oldukça iyi oyundur. Dark Souls'tan daha iyidir çoğu kişiye göre.