Epic Games The Last of Us ve The Last of Us Dijital Deluxe sürüm arasındaki fark nedir?

steexxx

Centipat
Arkadaşlar The Last of Us almak istiyordum fakat böyle bir seçenek çıktı farkları nelerdir?

Görüntü bu.

Arkadaşlar The Last of Us almak istiyordum fakat böyle bir seçenek çıktı farkları nelerdir?
Eki Görüntüle 2400325

Görüntü bu.

Galiba yanında PDF olarak bir kılavuz geliyor bir de soundtrack geliyor olabilir belki oyun içi kostüm de açılıyordur ama size önerim her türlü normal halini almanız. Arada 200TL değerinde ürün yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba yanında PDF olarak bir kılavuz geliyor bir de soundtrack geliyor olabilir belki oyun içi kostüm de açılıyordur ama size önerim her türlü normal halini almanız. Arada 200TL değerinde ürün yok.

Aynı seçenekler God of War'da falan da var, hocam onları da normalini alayım değil mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı seçenekler God of War'da falan da var, hocam onları da normalini alayım değil mi hocam?
Bence öyle yapın. Onda da bonus zırh falan veriyor ama yanlış hatırlamıyorsam oyunun başında bedava olarak veriyor oyunun ilerleyişini bozabiliyor. Birde kozmetik kostümler falan.

Forumdaki konudan alıntı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…