The Last of Us vs Elden Ring

464250

Hectopat
2 oyun arasında kaldım. Normalde aklımda Elden Ring vardı ama video izleyince çok fazla The Last of Us içerikleri/editleri karşıma çıkmayı başladı ve çok fazlada oyunu seven var. Yani demek ki o da boş oyun değilmiş gibi duruyor. Hangisinden daha çok zevk alırım? Kişisel görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki oyunun türü birbirinden farklı. Kanser olmayı ve RPG türünü severim derseniz Elden Ring. Bunlar harici Last of Us hikaye olsun, oynanış olsun, grafik olsun, Türkçe dublaj olsun güzel oyun. Dümdüz çizgisel oyunları seviyorsanız Last of Us daha iyi bir seçim olacaktır.

2 oyun arasında kaldım. Normalde aklımda Elden Ring vardı ama video izleyince çok fazla The Last of Us içerikleri/editleri karşıma çıkmayı başladı ve çok fazlada oyunu seven var. Yani demek ki o da boş oyun değilmiş gibi duruyor. Hangisinden daha çok zevk alırım? Kişisel görüşlerinizi bekliyorum.
Rpg zor oyunları severseniz elden ring. Güzel sağlam hikayeli bir oyun ise last of us ama optimizasyon kötü haberiniz olsun.

İki oyun hem konsept olarak hem de oynanış olarak çok farklı ancak ben "Elden Ring" oynarken çok daha fazla zevk aldım. (Üstelik bunun için konu açmak yerine anket açabilirdiniz.)

Sevdiğiniz türe göre karar vermelisiniz. İkisi de aşırı güzel oyunlar ve kitleleri içinde gayet sevilen oyunlar. Gameplay, eleştiri ve türü az inceleyip ona göre seçim yapın bence.

Birbiriyle uzaktan yakından alakası olmayan iki oyun. Lineer yapıda koridor mantığında küçük mekanlarda oynayıp çok üst düzey hikaye ve hikaye sunumu görmek istiyorsan TLOU çok büyük bir açık dünya da en çeşitli her yerden bir şeyin çıktığı ama hikayenin gram öneminin olmadığı Elden Ring'i mi daha çok istiyorsun TLOU'yu mu tamamen sana bağlı.

Bence Elden Ring daha iyi olur.
TLOU çok daha eğlenceli bir oyun. Ama dünyanın parasını oyuna verdikten sonra 15 saate bitmesi üzer.
O yüzden 200 saate kadar oynanış süresi sunan Elden Ring'i almak daha makul bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı