Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.837 Makaleler 13 Çözümler 16 30 Mart 2023 #1 Ekran kartı RTX 3060 Merhaba arkadaşlar, genelde bazı oyunlarda karakter saçları böyle iğrenç gözüküyor. DLSS açtığımızda oluyor genelde fakat şu anda bende DLSS kapalı, doku ayarları Ultra'da fakat yine de böyle nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar, genelde bazı oyunlarda karakter saçları böyle iğrenç gözüküyor. DLSS açtığımızda oluyor genelde fakat şu anda bende DLSS kapalı, doku ayarları Ultra'da fakat yine de böyle nasıl çözebilirim?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 30 Mart 2023 #2 Sorun oyunda. Güncelleme ile çözerler. Artı 0 Eksi
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Oyun rezalet bir şekilde çıkış yaptı hocam. Karşılaştığınız/karşılaşacağınız her sıkıntı normal diyebiliriz. Artı 0 Eksi
Oyun rezalet bir şekilde çıkış yaptı hocam. Karşılaştığınız/karşılaşacağınız her sıkıntı normal diyebiliriz.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 Son zamanlarda çıkan bütün oyunlar gibi bu oyunun da optimizasyonu rezalet ileri ki güncellemelerde çözerler. Artı 0 Eksi
Son zamanlarda çıkan bütün oyunlar gibi bu oyunun da optimizasyonu rezalet ileri ki güncellemelerde çözerler.
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.837 Makaleler 13 Çözümler 16 30 Mart 2023 #5 Oyun FPS açısından sıkıntım yok ta RDR 2 de böyleydi orda çözünürlük ölçeği TAA ile pikselleşme gidiyordu saçlardan ama burda olmuyor. Artı 0 Eksi
Oyun FPS açısından sıkıntım yok ta RDR 2 de böyleydi orda çözünürlük ölçeği TAA ile pikselleşme gidiyordu saçlardan ama burda olmuyor.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 14 Ocak 2024 #6 Attacksaw dedi: Oyun FPS açısından sıkıntım yok ta RDR 2 de böyleydi orda çözünürlük ölçeği TAA ile pikselleşme gidiyordu saçlardan ama burda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi, çözdüyseniz nasıl hallettiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Oyun FPS açısından sıkıntım yok ta RDR 2 de böyleydi orda çözünürlük ölçeği TAA ile pikselleşme gidiyordu saçlardan ama burda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi, çözdüyseniz nasıl hallettiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.837 Makaleler 13 Çözümler 16 15 Ocak 2024 #7 FRAGX dedi: Hocam çözebildiniz mi, çözdüyseniz nasıl hallettiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, çoğu yeni çıkan oyunlarda böyle maalesef. GTA 6'nın fragmanda bile saçlar böyle yeni nesilin sorunu sanırım. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Hocam çözebildiniz mi, çözdüyseniz nasıl hallettiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, çoğu yeni çıkan oyunlarda böyle maalesef. GTA 6'nın fragmanda bile saçlar böyle yeni nesilin sorunu sanırım.