Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 2 Şubat 2024 #31 sinnerclown dedi: Tamamdır keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam DualSense ile oynuyorum ben cemu üzerinden. Hangi yamayı kurmam gerekir.
sinnerclown dedi: Tamamdır keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam DualSense ile oynuyorum ben cemu üzerinden. Hangi yamayı kurmam gerekir.
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 2 Şubat 2024 #32 Otrivine dedi: Hocam DualSense ile oynuyorum ben cemu üzerinden. Hangi yamayı kurmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Kurulum da çıkan dosyalarda bilgi var.
Otrivine dedi: Hocam DualSense ile oynuyorum ben cemu üzerinden. Hangi yamayı kurmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Kurulum da çıkan dosyalarda bilgi var.
Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 2 Şubat 2024 #33 sinnerclown dedi: Kurulum da çıkan dosyalarda bilgi var. Genişletmek için tıkla... Dosyada PS5 kontrolcüsü ile ilgili bilgi olmadığı için sormuştum PS4 var.
sinnerclown dedi: Kurulum da çıkan dosyalarda bilgi var. Genişletmek için tıkla... Dosyada PS5 kontrolcüsü ile ilgili bilgi olmadığı için sormuştum PS4 var.
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 2 Şubat 2024 #34 Otrivine dedi: Dosyada PS5 kontrolcüsü ile ilgili bilgi olmadığı için sormuştum PS4 var. Genişletmek için tıkla... Hımm PS5 de 4 ile aynı mantık olabilir.
Otrivine dedi: Dosyada PS5 kontrolcüsü ile ilgili bilgi olmadığı için sormuştum PS4 var. Genişletmek için tıkla... Hımm PS5 de 4 ile aynı mantık olabilir.
mrtdk Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #35 Hocam ben dediğiniz gibi Yuzu'dan oynamak için gerekenleri yaptım fakat oyuna girdiğimde hala ingilizce ,tam kurulum anlatabilirmisiniz?
Hocam ben dediğiniz gibi Yuzu'dan oynamak için gerekenleri yaptım fakat oyuna girdiğimde hala ingilizce ,tam kurulum anlatabilirmisiniz?
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 4 Mart 2025 #36 mrtdk dedi: Hocam ben dediğiniz gibi Yuzu'dan oynamak için gerekenleri yaptım fakat oyuna girdiğimde hala ingilizce ,tam kurulum anlatabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Sitedeki kurulum bilgilerini okudunuz mu?
mrtdk dedi: Hocam ben dediğiniz gibi Yuzu'dan oynamak için gerekenleri yaptım fakat oyuna girdiğimde hala ingilizce ,tam kurulum anlatabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Sitedeki kurulum bilgilerini okudunuz mu?
mrtdk Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #37 sinnerclown dedi: Sitedeki kurulum bilgilerini okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Okudum, ben İngilizce dilini seçmiştim british ingilizcesi seçdim çalıştı teşekkürler.
sinnerclown dedi: Sitedeki kurulum bilgilerini okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Okudum, ben İngilizce dilini seçmiştim british ingilizcesi seçdim çalıştı teşekkürler.