Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2021 #1 The Legend of Zelda hikayeleri birbirine bağlı mı? Yani hangi oyundan başlayacağım. Fark eder mi?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #2 The Legend of Korra dan sonra yeni avatar dizisi çıktı sandım.
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #3 Zelda oynama sırası Öncelikle selam, herkese. Ben BotW oynamak istiyorum ama önceki oyunları da merak ediyorum. Size zahmet oynama sırasını yazar mısınız? Not: Sadece Zelda'nın 3D ve PC de emulator ile oynanabilecekler olursa sevinirim. www.technopat.net Bu konuya bakabilirsin.
Zelda oynama sırası Öncelikle selam, herkese. Ben BotW oynamak istiyorum ama önceki oyunları da merak ediyorum. Size zahmet oynama sırasını yazar mısınız? Not: Sadece Zelda'nın 3D ve PC de emulator ile oynanabilecekler olursa sevinirim. www.technopat.net Bu konuya bakabilirsin.