The Long Dark 40 kilo eşya taşıma

Arkadaşlar en son oynadığım da bir başarım gibi bir şey vermişti sanırım bilmiyorum 2 gün boyunca aç kalmamak, susuz kalmamak gibisinden böyle yapınca da 40 kilo eşya taşıyabiliyordum. 2 gün aç kalmamak mı lazım tam bilmiyorum yanlış büyük ihtimalle ancak bilen varsa oyuna hakimiyeti olan varsa 40 kilo eşya nasıl taşıyacağım? (Wintermute oynuyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar en son oynadığım da bir başarım gibi bir şey vermişti sanırım bilmiyorum 2 gün boyunca aç kalmamak, susuz kalmamak gibisinden böyle yapınca da 40 kilo eşya taşıyabiliyordum. 2 gün aç kalmamak mı lazım tam bilmiyorum yanlış büyük ihtimalle ancak bilen varsa oyuna hakimiyeti olan varsa 40 kilo eşya nasıl taşıyacağım? (Wintermute oynuyorum)
72 saat aç kalmazsan +5 kg taşıma kapasitesi geliyor ma diğer 5 kg nereden geliyor bilmiyorum sanırım susuzluk çekmezsen geliyor.

Arkadaşın dediği gibi sanırım 3 gün aç kalmazsanız +5 kilo taşıma kapasitesi geliyor. Diğer 5 kilo ise yanlış hatırlamıyor isem tavşan çantası gibi bir şey vardı bir şelalenin altında. Onu alınca geliyor.

Arkadaşın dediği gibi sanırım 3 gün aç kalmazsanız +5 kilo taşıma kapasitesi geliyor. Diğer 5 kilo ise yanlış hatırlamıyor isem tavşan çantası gibi bir şey vardı bir şelalenin altında. Onu alınca geliyor.
Geyik derisi çantasından geliyor 3. bölümde yan görevlerde yerel efsaneler kitaplarından biri olan gizemli mağara tarzında bir kitap vardı onu aldıktan sonra haritanın sol üstünde bir yer beliriyor oraya aramaya gittiğinizde buluyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı