ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Her yere gittim, aradım ama bulamadım. 2. sezonda ayıyı öldürmek için mızrak istiyor ama tav ocagında hem yok hem de bulunmuyor. Nerede acaba? Video var mı bulunduğu yerin? Bir de bug olma ihtimali var mı?
Her yere gittim, aradım ama bulamadım. 2. sezonda ayıyı öldürmek için mızrak istiyor ama tav ocagında hem yok hem de bulunmuyor. Nerede acaba? Video var mı bulunduğu yerin? Bir de bug olma ihtimali var mı?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #2 Sanırım işine yarar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım işine yarar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #3 Hayır bu değil denedim buna baktım işaret ettiği yer yıkık dökük bir yer.