Titiii Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ağustos 2024 #11 monoleum dedi: Bir haber var mı? Genişletmek için tıkla... 2024 'dün sonu diyorlardı, ama birkaç yıl önce de 2023 sonu demişler...
monoleum dedi: Bir haber var mı? Genişletmek için tıkla... 2024 'dün sonu diyorlardı, ama birkaç yıl önce de 2023 sonu demişler...
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 28 Ağustos 2024 #12 Titiii dedi: 2024 'dün sonu diyorlardı, ama birkaç yıl önce de 2023 sonu demişler... Genişletmek için tıkla... Bilerek getirmiyorlar. Oyuncu kitlesinin heyecanını ayakta tutabilmek için. Asla oynamıyorum bu yüzden bu oyunu.
Titiii dedi: 2024 'dün sonu diyorlardı, ama birkaç yıl önce de 2023 sonu demişler... Genişletmek için tıkla... Bilerek getirmiyorlar. Oyuncu kitlesinin heyecanını ayakta tutabilmek için. Asla oynamıyorum bu yüzden bu oyunu.
Titiii Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ağustos 2024 #13 ilkerowic dedi: Bilerek getirmiyorlar. Oyuncu kitlesinin heyecanını ayakta tutabilmek için. Asla oynamıyorum bu yüzden bu oyu. Genişletmek için tıkla... 5. bölüm aralarında en uzun sürecek bölümmüş, centilmen diye bir YouTuber var yeni çıkan ızdırap modunu oynuyor izleyebilirsin çok iyi seri.
ilkerowic dedi: Bilerek getirmiyorlar. Oyuncu kitlesinin heyecanını ayakta tutabilmek için. Asla oynamıyorum bu yüzden bu oyu. Genişletmek için tıkla... 5. bölüm aralarında en uzun sürecek bölümmüş, centilmen diye bir YouTuber var yeni çıkan ızdırap modunu oynuyor izleyebilirsin çok iyi seri.
ateseren11 Kilopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 352 Çözümler 2 6 Ocak 2025 #14 arkadaşlar tarih belli olmadı mı hala
N Nebukadzer Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 792 Çözümler 1 6 Ocak 2025 #15 ateseren11 dedi: arkadaşlar tarih belli olmadı mı hala Genişletmek için tıkla... Bu yıl çıkacağı duyuruldu.
ateseren11 dedi: arkadaşlar tarih belli olmadı mı hala Genişletmek için tıkla... Bu yıl çıkacağı duyuruldu.
ateseren11 Kilopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 352 Çözümler 2 6 Ocak 2025 #16 Nebukadzer dedi: Bu yıl çıkacağı duyuruldu. Genişletmek için tıkla... Peki bu dlc'nin olayı ne? Wintermute ile bağlantılı mı?
Nebukadzer dedi: Bu yıl çıkacağı duyuruldu. Genişletmek için tıkla... Peki bu dlc'nin olayı ne? Wintermute ile bağlantılı mı?
N Nebukadzer Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 792 Çözümler 1 6 Ocak 2025 #17 ateseren11 dedi: Peki bu dlc'nin olayı ne? Wintermute ile bağlantılı mı? Genişletmek için tıkla... Dlc konusunda bir bilgim yok. Tek odaklandığım Wintermute. Zaten 5. bölüm bence çok gecikti. 2. oyunun duyurusu yapılmadan önce çıkması gerekiyordu.
ateseren11 dedi: Peki bu dlc'nin olayı ne? Wintermute ile bağlantılı mı? Genişletmek için tıkla... Dlc konusunda bir bilgim yok. Tek odaklandığım Wintermute. Zaten 5. bölüm bence çok gecikti. 2. oyunun duyurusu yapılmadan önce çıkması gerekiyordu.
ateseren11 Kilopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 352 Çözümler 2 6 Ocak 2025 #18 Nebukadzer dedi: Dlc konusunda bir bilgim yok. Tek odaklandığım Wintermute. Zaten 5. bölüm bence çok gecikti. 2. oyunun duyurusu yapılmadan önce çıkması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa şahit olacağım sanırım bu duruma. 2. oyun çıktıktan sonra 1. oyuna içerik üreten kaç firma var ki?
Nebukadzer dedi: Dlc konusunda bir bilgim yok. Tek odaklandığım Wintermute. Zaten 5. bölüm bence çok gecikti. 2. oyunun duyurusu yapılmadan önce çıkması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa şahit olacağım sanırım bu duruma. 2. oyun çıktıktan sonra 1. oyuna içerik üreten kaç firma var ki?