Programming Language
Hectopat

- Makaleler
 - 3

Onu çoktan aldım hocam, şimdi deniyorum.Kasanın mandalını saat yönüne doğru yavaşça çevireceksin "tık" sesi geldiğinde mandal 1 yazan yer değişecek sonra aynısını tam tersi tarafa doğru yapacaksın. 3 mandalıda yaptığında kasa açılacak. Ayrıca hatırladığım kadarıyla o görevde müdürün evine(Kapısında kanada bayrağı olan ev.)gidip çekmecedeki şifre yazılı kağıdı alıyorduk sonra bankaya gidip büyük banka kasasını açıyorduk.
Kağıdı aldıysan kasanın yanına gittiğinde kapını kendiliğinden açılması lazım.Onu çoktan aldım hocam, şimdi deniyorum.
Olmadı, şu an oyun açılıyor hemen deniyorum.Kağıdı aldıysan kasanın yanına gittiğinde kapını kendiliğinden açılması lazım.
Hocam 29-28 deneyin ayrıca "tık" sesi geldikten sonra biraz bekleyin.Aldım fakat hiçbir şey ol
Olmadı, şu an oyun açılıyor hemen deniyorum.
Hocam şifre 19 30 08 ve ben ilkini yapıyorum fakat 2. için tam tersi yöne çeviriyorum ve 30'un üstüne gelmeme rağmen olmuyor. Çok sinir bozucu.
Aynen hocam beklemediğimden oldu. Şu an açıldı teşekkür ederim.Hocam 29-28 deneyin ayrıca "tık" sesi geldikten sonra biraz bekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.