Çözüldü The Long Dark hikaye modu açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ali Külekci

Hectopat
The Long Dark hikaye modunda birinci bölüm açılıyor ancak ikinci ve üçüncü bölümlere tıkladığımda yüklenme ekranında kalıyor ve açılmıyor. Oyunu silip tekrar yükledim ancak yine yüklenme ekranında kaldı.

İşlemci: i7.
Ram: 8 GB.
Sistem türü: 64 bit.

Çözüm
Evet orijinal.
Arkadaşlar olayı çözdüm oleey. İlk olarak Hinterland bunla ilgili çözüm vermiş zaten oranın linkini paylaşıp kendi sorunumu anlatacağım.
First Steps for Crashes or Graphics Issues :: The Long Dark Technical Issues
Burada anlatılanlar İngilizce ancak adım adım çeviriye yazarak bakabilirsiniz.
Benim sorunum hikaye modunda ses vardı ancak görüntü gelmiyordu. Adımları takip edin lütfen.
1-)Steam kütüphanesinden The Long Dark'a sağ tıklayın
2-)Özelliklere girin
3-)Başlatma seçeneklerini ayarlaya girin
4-)Oraya tam olarak boşluk vs. bırakmadan bunu yapıştırın:-force-glcore
5-)Tamama basıp kapatın
Bende oldu, umarım sizin sorununuza yardımı olur. Olmazsa diğer adımları takip edin.
Evet orijinal.
Arkadaşlar olayı çözdüm oleey. İlk olarak Hinterland bunla ilgili çözüm vermiş zaten oranın linkini paylaşıp kendi sorunumu anlatacağım.
First Steps for Crashes or Graphics Issues :: The Long Dark Technical Issues
Burada anlatılanlar İngilizce ancak adım adım çeviriye yazarak bakabilirsiniz.
Benim sorunum hikaye modunda ses vardı ancak görüntü gelmiyordu. Adımları takip edin lütfen.
1-)Steam kütüphanesinden The Long Dark'a sağ tıklayın
2-)Özelliklere girin
3-)Başlatma seçeneklerini ayarlaya girin
4-)Oraya tam olarak boşluk vs. bırakmadan bunu yapıştırın:-force-glcore
5-)Tamama basıp kapatın
Bende oldu, umarım sizin sorununuza yardımı olur. Olmazsa diğer adımları takip edin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı