O OziBey Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 74 23 Mart 2022 #1 The Long Dark'ı oynamaya başladım. Yaklaşık 2 saat oyunu oynadım ve 1. bölümdeyim toplam 5 bölüm var hepsini bitirmem kaç saatimi alır?
The Long Dark'ı oynamaya başladım. Yaklaşık 2 saat oyunu oynadım ve 1. bölümdeyim toplam 5 bölüm var hepsini bitirmem kaç saatimi alır?
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #2 Sanırım oyun 50 saat sürüyormuş. How long is The Long Dark? | HowLongToBeat How long is The Long Dark? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com
Sanırım oyun 50 saat sürüyormuş. How long is The Long Dark? | HowLongToBeat How long is The Long Dark? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #3 HowLongToBeat'de 20 saat ana hikaye, ekstralarla 50 saat oluyor yazıyor. Ancak The Long Dark'ta ekstra ne var bilmiyorum.
HowLongToBeat'de 20 saat ana hikaye, ekstralarla 50 saat oluyor yazıyor. Ancak The Long Dark'ta ekstra ne var bilmiyorum.