Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 424 Çözümler 4 29 Mayıs 2020 #1 Oyunu daha yeni aldım, ilk uçak hazırlık bölümünü rahatlıkla oynayabildim fakat uçağımızın düştüğü bölümden sonra mağara ya girdikten sonra oyun hiçbir hata vermeden kapanıyor. Not: Oyunu Microsoft Store'dan aldım.
Oyunu daha yeni aldım, ilk uçak hazırlık bölümünü rahatlıkla oynayabildim fakat uçağımızın düştüğü bölümden sonra mağara ya girdikten sonra oyun hiçbir hata vermeden kapanıyor. Not: Oyunu Microsoft Store'dan aldım.
Çözüm Triss 29 Mayıs 2020 Sorun çözüldü. Sorun ekran kartı Driver indeymiş, GeForce exprienceden güncelleyince düzeldi.
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 424 Çözümler 4 29 Mayıs 2020 #11 Sorun çözüldü. Sorun ekran kartı Driver indeymiş, GeForce exprienceden güncelleyince düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #12 Triss dedi: Sorun çözüldü. Sorun ekran kartı Driver indeymiş, GeForce exprienceden güncelleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bişi soracağım konuyla alakasız ama growtopia oynuyor musun Artı 0 Eksi
Triss dedi: Sorun çözüldü. Sorun ekran kartı Driver indeymiş, GeForce exprienceden güncelleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bişi soracağım konuyla alakasız ama growtopia oynuyor musun