The long Dark'ta Steam için ekran görüntüsü alma

İşletim sistemi
Windows 10

ozgurbugra5461

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
Merhaba;

The long Dark oyununda Steam'e yüklemek için ekran görüntüsü almak istiyorum ama F12 tuşu ile ekran görüntüsü alamıyorum. Başka oyunlarda F12 tuşu ile ekran görüntüsü alabiliyorum. Oyunun kendi ekran görüntüsü tuşu F9. onunla alınca da masaüstüne kayıt ediyor.

Steam'e bu ekran görüntülerinin yüklemek için bir yöntem var mıdır? O olmazsa, neden Steam için ekran görüntüsü alamıyorum sizce?

İyi forumlar dilerim.

Öncelikle merhaba eğer harici bir klavye yani USB'li klavye kullanıyorsanız prtscsysrq tuşu vardır scroll lockun yanında ona bir kez basın otomatik ekran resmi alacaktır sonra da ekran resmini bir forum mesaj yerine CTRL+v yaparak yapıştırın ve kendi bilgisayarınıza atın umarım sorununuz çözülmüştür iyi forumlar.

Windows tuşu + print screen tuşuna bas, resimler klasörüne ekran görüntüsü gelecektir.
Ekran görüntüsü klasörü var ama Steam'e yüklenmiyor onlar.
Öncelikle merhaba eğer harici bir klavye yani USB'li klavye kullanıyorsanız prtscsysrq tuşu vardır scroll lockun yanında ona bir kez basın otomatik ekran resmi alacaktır sonra da ekran resmini bir forum mesaj yerine CTRL+v yaparak yapıştırın ve kendi bilgisayarınıza atın umarım sorununuz çözülmüştür iyi forumlar.
Özür dilerim, forum mesaj kısmını anlayamadım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı