Dreamm67 Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #1 Araba bildiğiniz ileri gitmiyor, geri kayma sesiyle gidiyor ama ileri gitmeye çalıştığımda kayma gibi bir ses geliyor ve gitmiyor.
Araba bildiğiniz ileri gitmiyor, geri kayma sesiyle gidiyor ama ileri gitmeye çalıştığımda kayma gibi bir ses geliyor ve gitmiyor.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Ana menüden otomatik vites ve debriyaj seçeneğini seçtin mi? Ve, el frenini de space ile açtın mı? Bu iki detayı kontrol et. Artı 0 Eksi
Ana menüden otomatik vites ve debriyaj seçeneğini seçtin mi? Ve, el frenini de space ile açtın mı? Bu iki detayı kontrol et.
KS KS Dreamm67 Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #3 arasyuksel dedi: Ana menüden otomatik vites ve debriyaj seçeneğini seçtin mi? Ve, el frenini de space ile açtın mı? Bu iki detayı kontrol et. Genişletmek için tıkla... Evet menüde onlar seçili ve el frenini de kaç kere kontrol ettim ama gene de bir şey olmadı. Ayrıca şu da var, bir süre gittikten sonra oluyor bu. Not: Arabada hem benzin hem de akü simgesi yaniyor ama benzin koysam da gitmiyor akü nasıl bulucam bilmiyorum. Son düzenleme: 5 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
arasyuksel dedi: Ana menüden otomatik vites ve debriyaj seçeneğini seçtin mi? Ve, el frenini de space ile açtın mı? Bu iki detayı kontrol et. Genişletmek için tıkla... Evet menüde onlar seçili ve el frenini de kaç kere kontrol ettim ama gene de bir şey olmadı. Ayrıca şu da var, bir süre gittikten sonra oluyor bu. Not: Arabada hem benzin hem de akü simgesi yaniyor ama benzin koysam da gitmiyor akü nasıl bulucam bilmiyorum.
bleedat_ali Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #4 Arabaya gaz koyacaksın genelde gazla çalışıyor. Artı 0 Eksi
HASANCAN ŞAHİN Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #5 Araba çalışıyor ama gitmiyor el freni açık bile bug değil sanki bür şey yanlış yaptım... Artı 0 Eksi