harn Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 The Long Drive oynuyordum tabutun kapısını açmaya çalışırken bir anda karakter dondu sadece W A S D kullanabiliyorum. Desteğinizi bekliyorum.
The Long Drive oynuyordum tabutun kapısını açmaya çalışırken bir anda karakter dondu sadece W A S D kullanabiliyorum. Desteğinizi bekliyorum.
E Emre0734 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 harn dedi: The Long Drive oynuyordum tabutun kapısını açmaya çalışırken bir anda karakter dondu sadece W A S D kullanabiliyorum. Desteğinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Q tuşuna basın hocam. Artı 0 Eksi
harn dedi: The Long Drive oynuyordum tabutun kapısını açmaya çalışırken bir anda karakter dondu sadece W A S D kullanabiliyorum. Desteğinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Q tuşuna basın hocam.
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Tabutu açınca oyun bende de buga giriyor tabut yavaş yavaş sola doğru kayıyor hatta. Artı 0 Eksi
erenn.7 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB INTEL i5-12500H 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 Halit Efe dedi: Tabutu açınca oyun bende de buga giriyor tabut yavaş yavaş sola doğru kayıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz? Artı 0 Eksi
Halit Efe dedi: Tabutu açınca oyun bende de buga giriyor tabut yavaş yavaş sola doğru kayıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz?
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 erenn.7 dedi: Nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Ondan bir önceki saveyi yüklemiştim galiba hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
erenn.7 dedi: Nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Ondan bir önceki saveyi yüklemiştim galiba hatırlamıyorum.