nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 3. filmini az önce bitirdim ve resmen o kadar sevdim ki yer yer ağladım. Sorum şu 4. film çıkar mı?
Çözüm Royzz 3 Ekim 2024 Bildiğim kadarıyla bu yıl çalışmaları başladı, ancak ne zaman çıkar belli değil.
IamShakee Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #11 nasahtech dedi: Umarım ya deliler hayatı nasıl görür ya da karakterlerin hastalıktan önceki hayatı konu alınır. Genişletmek için tıkla... 4. ve 5. kitap zaten bunu konu alıyordu. Hastalığın nasıl başladığını ve isyanın nasıl kurulduğunu. 5 yıl içinde çıkar umarım fakat kitaba sadık kalacaklarını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
nasahtech dedi: Umarım ya deliler hayatı nasıl görür ya da karakterlerin hastalıktan önceki hayatı konu alınır. Genişletmek için tıkla... 4. ve 5. kitap zaten bunu konu alıyordu. Hastalığın nasıl başladığını ve isyanın nasıl kurulduğunu. 5 yıl içinde çıkar umarım fakat kitaba sadık kalacaklarını sanmıyorum.