Kaan10028 Hectopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 2 20 Ağustos 2020 #1 Aşağıda görmüş olduğunuz hatayı alıyorum PC'ye format attıktan sonra oldu. Hata resmi: Aynı hatayı blackwake tarzı oyunlarda da alıyorum.
Aşağıda görmüş olduğunuz hatayı alıyorum PC'ye format attıktan sonra oldu. Hata resmi: Aynı hatayı blackwake tarzı oyunlarda da alıyorum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 20 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test yapın ve Procmon sonuçlarını da atın hata aldığınız oyunlarda. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test yapın ve Procmon sonuçlarını da atın hata aldığınız oyunlarda.
F Fr0st Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #3 Kaan10028 dedi: Aşağıda görmüş olduğunuz hatayı alıyorum PC'ye format attıktan sonra oldu. Hata resmi: Eki Görüntüle 644434 Aynı hatayı blackwake tarzı oyunlarda da alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldunuzmu ben revios windows kullanıyorum ve indirdiğim %90 oyunlarda bu hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Kaan10028 dedi: Aşağıda görmüş olduğunuz hatayı alıyorum PC'ye format attıktan sonra oldu. Hata resmi: Eki Görüntüle 644434 Aynı hatayı blackwake tarzı oyunlarda da alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldunuzmu ben revios windows kullanıyorum ve indirdiğim %90 oyunlarda bu hatayı alıyorum
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 4 Aralık 2020 #4 Yeni konu açın. Artı 0 Eksi