Virüs yok dostlar, boyut büyüklüğü fontlar ve dokulardan kaynaklanıyor. Oyunun font dosyaları ayrı yerde olduğu ve hepsini değiştirmek zorunda olduğum için boyut büyüdü.

Kolay gelsin. Yamayı kurdum mis gibi oynuyordum çok da sarmıştı oyun ama güncelleme gelmiş oyuna dolayısı ile yama çalışmıyor. Güncelleme gelir mi? Bu arada elinize sağlık.

Oyunu 2-2.5 saat kadar oynadım Türkçe yamanız ile birlikte. Türkçe yama ile birlikte oynayınca kanıt dosyalarındaki videolar oynatılmıyor nedense. Dosya doğrulayıp ingilizce oynarsam videolar çalışıyor oyundaki. Tekrar yamayı kurduğumda izleyemiyorum ve ESC basıp oyundan çık'a bastığımda oyun donuyor ve yanıt vermiyor. Yamasız oynadığımda bu tarz bir yanıt vermeme sorunu söz konusu değil.

Oyuna gelen son güncellemeden sonra oldu, gün içinde yamaya güncelleme gelecek.

Hocam yama gerçekten güzel olmuş elinize sağlık ancak oyuna bugün gelen güncelleme sonrası yamayı kurunca oyundaki videolar açılmıyor(kamera kayıtları vs) düzeltebilir misiniz?

Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Hocam yama gerçekten güzel olmuş elinize sağlık ancak oyuna bugün gelen güncelleme sonrası yamayı kurunca oyundaki videolar açılmıyor(kamera kayıtları vs) düzeltebilir misiniz?
Rica ederiz, yama güncellendi. Güncel sürümü indirip, tekrar kurulum yaparsan düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…