Çözüldü "The Origin Store is currently diabled" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burak1231231

Zeptopat
BF 1'i Steam'den aldım ve oyuna girdiğimde Origin bunu yazıyor ve Online serverlera girememi engelliyor oyun içinde ise "you have Lost connection to the EA servers" yazıyor.

ea in boşları.png

Çözüm
Başka konularda Windows Defender'ı kapatınca düzeldiği olmuş. Bazıları programın çakıştığını söylemiş.
Başka konularda Windows Defender'ı kapatınca düzeldiği olmuş. Bazıları programın çakıştığını söylemiş.

Onu da denedim olmadı ama gene deneyim.

Agam sen Allah'ın sevdiği kulu musun özel insan mısın Defender'ı kapatıp denedim olmadı sen dedikten sonra denedim oldu.

BF 1'i Steam'den aldım ve oyuna girdiğimde Origin bunu yazıyor ve Online serverlera girememi engelliyor oyun içinde ise "you have Lost connection to the EA servers" yazıyor.

Eki Görüntüle 1324997

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar eğer sizde de bu sorun varsa bu videodakileri yapın sonra Defender'ı kapatıp PC'yi yeniden başlatın olur yüksek ihtimal benimki böyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı