ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #1 Normal bir şekilde Origin açıkken bu hata olmuyor. Steam'den FIFA'ya giriyorum bu hata çıkmaya başlıyor. Silip geri yükledim yine çözülmedi. Başka bir yerden Origin'e de girmedim eğer Steam sayılmıyorsa ama o da aynı PC'den.
Normal bir şekilde Origin açıkken bu hata olmuyor. Steam'den FIFA'ya giriyorum bu hata çıkmaya başlıyor. Silip geri yükledim yine çözülmedi. Başka bir yerden Origin'e de girmedim eğer Steam sayılmıyorsa ama o da aynı PC'den.
C cengizhanın kılıcı Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #2 Çözebildin mi ben de aynı yazıyı görüyorum. Ve bu yazı varken oyunda daha çok lag oluyor anlamadım.
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 21 Mart 2022 #3 Bu bir sorun değilmiş ama bende hiç kasma olmuyor.
I'mAbey Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 79 Çözümler 1 19 Haziran 2022 #4 Usta ben de aynı durumdayım ama oyun hiç açılmıyor , tepki vermiyor . Var mı yaptığın ekstra birşey
C cengizhanın kılıcı Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #5 I'mAbey dedi: Usta ben de aynı durumdayım ama oyun hiç açılmıyor, tepki vermiyor. Var mı yaptığın ekstra bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende o yazı hep var fakat oyunlara girebiliyorum. Bence senin oyunların açılmaması bu hatadan dolayı değildir hocam.
I'mAbey dedi: Usta ben de aynı durumdayım ama oyun hiç açılmıyor, tepki vermiyor. Var mı yaptığın ekstra bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende o yazı hep var fakat oyunlara girebiliyorum. Bence senin oyunların açılmaması bu hatadan dolayı değildir hocam.
I'mAbey Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 79 Çözümler 1 19 Haziran 2022 #6 cengizhanın kılıcı dedi: Bende o yazı hep var fakat oyunlara girebiliyorum. Bence senin oyunların açılmaması bu hatadan dolayı değildir hocam. Genişletmek için tıkla... anladım hocam , neden olduğuyla ilgili bi tahmininiz var mı acaba ?
cengizhanın kılıcı dedi: Bende o yazı hep var fakat oyunlara girebiliyorum. Bence senin oyunların açılmaması bu hatadan dolayı değildir hocam. Genişletmek için tıkla... anladım hocam , neden olduğuyla ilgili bi tahmininiz var mı acaba ?
Vamola44 Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #7 @ghanistaken hocam çözebildin mi aynı hatayı bende almaya başladım önceden böyle bir sorun yoktu
valnoxy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #8 Vamola44 dedi: @ghanistaken hocam çözebildin mi aynı hatayı bende almaya başladım önceden böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Sen çözebildinmi reis.
Vamola44 dedi: @ghanistaken hocam çözebildin mi aynı hatayı bende almaya başladım önceden böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Sen çözebildinmi reis.
Vamola44 Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #9 valnoxy dedi: Sen çözebildinmi reis. Genişletmek için tıkla... Çözdüm de nasıl çözdüm unuttum .d