denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 1 Eylül 2021 #1 Bugün The Orginals izleyecektim fakat bulamadım. 2 gün öncesine kadar vardı fakat bugün girdiğimde yok. İnternette baktığımda da hiçbir şey çıkmadı. Bir bilgisi olan var mı?
Bugün The Orginals izleyecektim fakat bulamadım. 2 gün öncesine kadar vardı fakat bugün girdiğimde yok. İnternette baktığımda da hiçbir şey çıkmadı. Bir bilgisi olan var mı?
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 1 Eylül 2021 #3 İngiltere'den kalkmış, Amerika'da 2023 kadar yayında , listede çıkmıyorsa Türkiye'de de kalkmış olabilir.
İngiltere'den kalkmış, Amerika'da 2023 kadar yayında , listede çıkmıyorsa Türkiye'de de kalkmış olabilir.
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 11 Aralık 2021 #4 Ben Allah'tan kalkmadan bitirmiştim. Hayatımda izlediğim en güzel dizi olabilir çünkü çok dizi seyrettim böylesine görmemiştim.
Ben Allah'tan kalkmadan bitirmiştim. Hayatımda izlediğim en güzel dizi olabilir çünkü çok dizi seyrettim böylesine görmemiştim.