The Outer Worlds 2'den yeni fragman yayınlandı!

hayaletbabo

Kilopat
İlk oyunu ile inceleme sayfaları tarafından çokça beğenilen The Outer Worlds serisinin yeni oyunu daha önce duyurulmuştu. Dün yapılan Gamescom Opening Night etkinliğinde yeni bir fragman gösterildi. Daha çok yanımızda bize yardımcı olması için gezdirdiğimiz yoldaşlar özelinde bir fragman gösterildi. Geçen oyundan farklı olarak bu sefer yoldaşlarımız ile romantik ilişki kuramayacağımız öğrenilmiş oldu.

Oyun hakkında ilk bilgiler geldiği zaman oyunun 80 dolardan çıkacağını duyuran firma geçtiğimiz aylarda oyunun fiyatını tekrar 70 dolara indirmişti. Kapitalizm eleştirisi yapan bir oyunun 80 dolarlık çıkış fiyatı oyuncular tarafından çok eleştirilince ve mizah konusu haline getirilince fiyatta beklenen düşüş gerçekleşmiş oldu.

Şimdilik yeni oyun hakkında bilinenler yeni bir buz gezegeni olacağı, yeni silahlar ekleneceği ve daha iyi gizlilik mekanikleri olacağı. 2025 yılının 29 Ekim'inde yayınlanması beklenen The Outer Worlds 2'nin yeni fragmanı için ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen oyundan farklı olarak bu sefer yoldaşlarımız ile romantik ilişki kuramayacağımız öğrenilmiş oldu.
Fragmanın sonuna o uyarıyı koymaları iyi olmuş. Oynayıp hezimete uğrama zahmetinden kurtulmuş oldum.

Oynamayacağım bu arada. Yoldaşlarını gondikleyemediğin bir rol yapma oyununa ihtiyaç yok.

Saçma bir oyundu ilki, Awoved gibi bir oturmamışlık vardı. RPG hissini geliştirmek yerine gidip oynanış geliştiriyorlar. Oynanışta tabi geliştirilmeli ama ben Obsidian'ı çok iyi silah mekanikleri sunduğu için değil, RPG si için seviyorum

Yoldaşlarını gondikleyemediğin bir rol yapma oyununa ihtiyaç yok.
Olan mekaniği niye çıkardıklarını anlamadım ben. Tercih etmeyen oyuncular seçmez bunu olur biter. Olan şeyi çıkarmak oynanışı inanılmaz seviyede etkilemiyorsa çıkarmak saçma bence. Mesela karakteriniz aseksüel olacak o yüzden yapamayacaksınız gibi bir şey harici mantıklı bir durum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı