Çözüldü The Outer Worlds Türkçe Yama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Reklam engelleyici bloke ediyormuş. Siteyi yeni gördüm. İçerisinde içeriklerde yeni görünüyor. Birkaç başlıktaki yorumlarına baktım çalışıyor demişler. Denemeye değer gibi.
Reklam engelleyici bloke ediyormuş. Siteyi yeni gördüm. İçerisinde içeriklerde yeni görünüyor. Birkaç başlıktaki yorumlarına baktım çalışıyor demişler. Denemeye değer gibi.

Çözüm
Oyunu indiriyorum şu an. Deneyip bilgilendireceğim. Teşekkür ederim ilginiz için.

Şaşırtıcı bir şekilde yama çalıştı. Fakat ben ismini değiştirerek oyun dosyalarının içine attım.

Gerçekten beklemiyordum çalışmasını. Fakat az önce 10 dakika ara sahne izledim. Çeviri falanda güzel gayet. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
O çeviri translate.

Oyun içinde uzun süre deneyen var mı acaba ona göre oyunu almayı düşnüyorum.

link şuan çalışmıyor uzun süre indirilmediği için dosya silinmiş diyor indiren veya dosyaya sahip arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-28_010210.png
    61,2 KB · Görüntüleme: 762
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…