Steam The Outlast Trials 7.59 USD

Daha fazla  
İndirim güzele benziyor. Gördüğüm kadarıyla şu ana kadarki en düşük fiyata satılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baya zam gelmiş 180 TL'di
Epic'ten almak isteyenler için 30 TL daha ucuz.

İndirim güzele benziyor. Gördüğüm kadarıyla şu ana kadarki en düşük fiyata satılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zamanında Outlast serisini 30 liraya 1 tost parasına almıştık. Şimdi tek bir Outlast oyununa 300 lira civarı vermek zoruma gidiyor. Almıyacağım teşekkürler bilgilendirme için.

Zamanında Outlast serisini 30 liraya 1 tost parasına almıştık. Şimdi tek bir Outlast oyununa 300 lira civarı vermek zoruma gidiyor. Almayacağım teşekkürler bilgilendirme için.

E hocam benim ne suçum vardı şimdi?

İndirim eski TL fiyatına satılan haline gelmiş dolar artmasaydı eski fiyatında kalmış derdik. Yeni güncelleme ile sıfırdan oynayan biri 8-9 saatte hepsini yapar gerisi boş tekrar eden zor segmentler gereksiz, onun dışında arkadaşlarla zevkli bayağı.

Outlast serisini 30 TL'ye almakla oyunun alakası ne anlamadım? Şu an 1 ve 2'den daha ucuz zaten Steam'de. Oyunu alacak kişiler en az 1 arkadaşı olmasına dikkat etsin. Öbür türlü sezonlarda tek kişi sıkıntıdan patlıyorsunuz(direkt buz sezonu vardı nefret ettim o sezon oyundan)

Outlast serisini 30 TL'ye almakla oyunun alakası ne anlamadım? Şu an 1 ve 2'den daha ucuz zaten Steam'de. Oyunu alacak kişiler en az 1 arkadaşı olmasına dikkat etsin. Öbür türlü sezonlarda tek kişi sıkıntıdan patlıyorsunuz(direkt buz sezonu vardı nefret ettim o sezon oyundan)
Adam zamanında o fiyata aldık, bu fiyatı veresim gelmiyor demiş. Bunda anlamayacak ne var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı