The Outlast Trials oyununu indirmeye çalışıyorum fakat belli bir kısmını yükledikten sonra indirme devam etmiyor. Yükleniyor yazısı yazıyor sadece. İndirmeyi duraklatıp tekrar başlatmayı denediğimde herhangi bir tepki vermiyor. Ayarlardan indirme önbelleğini silip tekrar denedim fakat belli bir kısmını yükledikten sonra yine aynı hatayı alıyorum. İnternetimde bir sorun yok ondan eminim. Ne yapmam gerekli?
Hayır diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım. Herhangi bir oyun denedim ve o sorunsuz yükleniyordu. Şimdi indirme bölgesini değiştirip tekrar deneyeceğim. Sonrasını aktarırım size.
Hayır diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım. Herhangi bir oyun denedim ve o sorunsuz yükleniyordu. Şimdi indirme bölgesini değiştirip tekrar deneyeceğim. Sonrasını aktarırım size.
Hocam tekrar başlatıp denedim fakat yine aynısı oldu. Sorunu az önce çözdüm. Çözümü biraz garip ama anlatayım. Steam'deki indirme önbelleğini tekrardan sildim. Ardından Steam'e giriş yaptığımda doğrulama işlemi başladı. İşlemi dolmadan direkt durdurdum çünkü tekrardan aynısı yaşanacaktı yüksek ihtimalle. Sonra oyunu sildim. Şu an sorunsuz bir şekilde iniyor garip bir şekilde. Cidden hiçbir şey anlamadım.