Askeladd1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 3 farkli hesaptan kapalı beta talep ettim, hiçbirine çıkmadı. Neden bilen var mı?
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 29 Ekim 2022 #2 Askeladd1 dedi: 3 farkli hesaptan kapalı beta talep ettim, hiçbirine çıkmadı. Neden bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kabul etmemişler.
Askeladd1 dedi: 3 farkli hesaptan kapalı beta talep ettim, hiçbirine çıkmadı. Neden bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kabul etmemişler.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 Askeladd1 dedi: 3 farkli hesaptan kapalı beta talep ettim, hiçbirine çıkmadı. Neden bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 1'den fazla hesaptan talep gönderdiysen kabul edilmemesi normaldir.
Askeladd1 dedi: 3 farkli hesaptan kapalı beta talep ettim, hiçbirine çıkmadı. Neden bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 1'den fazla hesaptan talep gönderdiysen kabul edilmemesi normaldir.