haylex Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 5 Ekim 2024 #1 Merhaba 4 Ekim'de The Platform 2 çıktı. İzledim gayet hoşuma gitti. Sizin görüşlerinizi merak ettim. Film nasıldı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2024
Merhaba 4 Ekim'de The Platform 2 çıktı. İzledim gayet hoşuma gitti. Sizin görüşlerinizi merak ettim. Film nasıldı sizce?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.055 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 5 Ekim 2024 #2 Ben yine beğendim, değişik bir yapıda ve konuda. İlk film istediğini başarmıştı, filmi anlayan, anlamayan, anlamaya çalışan insanlarla birlikte baya konuşulmuştu. İnsanın doğasını çok iyi yansıtıyor. İkinci filmide keyifle izledim.
Ben yine beğendim, değişik bir yapıda ve konuda. İlk film istediğini başarmıştı, filmi anlayan, anlamayan, anlamaya çalışan insanlarla birlikte baya konuşulmuştu. İnsanın doğasını çok iyi yansıtıyor. İkinci filmide keyifle izledim.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.811 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 5 Ekim 2024 #3 Bugün izledim fena değil.
SadaceKyroth Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 5 Ekim 2024 #4 haylex dedi: Merhaba 4 Ekim'de the platform 2 çıktı. İzledim gayet hoşuma gitti. Sizin görüşlerinizi merak ettim. Film nasıldı sizce? Genişletmek için tıkla... Bazı sahneler gerçekten beni çok değişik hissetirdi bayağı kan dolu bir film o özgürlüğü çok iyi yansıtmışlar.
haylex dedi: Merhaba 4 Ekim'de the platform 2 çıktı. İzledim gayet hoşuma gitti. Sizin görüşlerinizi merak ettim. Film nasıldı sizce? Genişletmek için tıkla... Bazı sahneler gerçekten beni çok değişik hissetirdi bayağı kan dolu bir film o özgürlüğü çok iyi yansıtmışlar.
haylex Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 6 Ekim 2024 #5 SadaceKyroth dedi: Bazı sahneler gerçekten beni çok değişik hissetirdi bayağı kan dolu bir film o özgürlüğü çok iyi yansıtmışlar. Genişletmek için tıkla... Daha çok ilk filmin sonunun devamında kıza ne olduğunu görmek için izlemiştim, Fakat ilk filmin öncesinde neler olduğunu anlatan film olmuş.
SadaceKyroth dedi: Bazı sahneler gerçekten beni çok değişik hissetirdi bayağı kan dolu bir film o özgürlüğü çok iyi yansıtmışlar. Genişletmek için tıkla... Daha çok ilk filmin sonunun devamında kıza ne olduğunu görmek için izlemiştim, Fakat ilk filmin öncesinde neler olduğunu anlatan film olmuş.