Sürprizbozan The Platform 2 nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

haylex

Hectopat
Merhaba 4 Ekim'de The Platform 2 çıktı. İzledim gayet hoşuma gitti. Sizin görüşlerinizi merak ettim. Film nasıldı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yine beğendim, değişik bir yapıda ve konuda. İlk film istediğini başarmıştı, filmi anlayan, anlamayan, anlamaya çalışan insanlarla birlikte baya konuşulmuştu. İnsanın doğasını çok iyi yansıtıyor. İkinci filmide keyifle izledim.

Merhaba 4 Ekim'de the platform 2 çıktı. İzledim gayet hoşuma gitti. Sizin görüşlerinizi merak ettim. Film nasıldı sizce?

Bazı sahneler gerçekten beni çok değişik hissetirdi bayağı kan dolu bir film o özgürlüğü çok iyi yansıtmışlar.

Bazı sahneler gerçekten beni çok değişik hissetirdi bayağı kan dolu bir film o özgürlüğü çok iyi yansıtmışlar.

Daha çok ilk filmin sonunun devamında kıza ne olduğunu görmek için izlemiştim, Fakat ilk filmin öncesinde neler olduğunu anlatan film olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…