Kirmizi Rias
Hectopat
Daha fazla
Bu tarz mesaj veren filmlerde genelde yapımcı, filmin mesajını izleyicinin bulmasına izin verir. Bulmak demek yerine fikrini sunmak demek daha doğru olur gerçi. Araştırmalarımın sonucunda birkaç tane mantıklı, yerli yerine oturan teoriler buldum. Örneğin en mantıklı geleni Tanrı, melek, şeytan ve kulların arasında geçen bir benzetme. Diğerleri ise kapitalizm fütürizm vs. herkesin girişte en sevdiği yemeği sorulup masaya eklendikten sonra yemek sırasında yanına almak istendiğinde odanın aşırı derecede sıcak veya soğuk olmasının hak sahibi olanlarında hakkında girdiği için gerçekleştiğini düşünüyorum. Bu teorinin sonucuna da filmin sonunda 333. katta kız çocuğunu buldukları sırada platformu aşağı kaçırıyorlar ve puding onlarda olmasına rağmen oda soğumuyor ya da ısınmıyor. Çocuk sonuncu katta olmasına rağmen hiç yıpranmış gözükmüyor. Bunun sebebi içinde de 2 teorim var: Birincisi annesi iddia edilen kadının her gün platform üzerinde aşağı inerek kızının katına kadar kızına yemek bırakmak için insan öldürmesi, ikinicisi ise bir Paradox. Yani o kız sürekli son katta olacak ve her zaman bu düzeni bozmak isteyen kişiler tarafından beslenecek. sizin de bu teorilerim ve film hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: