erdalçifte Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2015 #1 Merhabalar bende GTA 4 var Steam ile aldım orjınal girişte games for windows lıve gırıs yapıyorum. Sonra guncelleme gıbı sey cıkıyor bu hatayı verıyor yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2015
Merhabalar bende GTA 4 var Steam ile aldım orjınal girişte games for windows lıve gırıs yapıyorum. Sonra guncelleme gıbı sey cıkıyor bu hatayı verıyor yardımcı olur musunuz ?
C Ceyad Soyak Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #2 Gta 4'te GFWL giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum?
T tuğransayar Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Bunu imzala: Petition | Remove Games For Windows Live from Grand Theft Auto 4 And Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City and Migrate to Steamworks. | Change.org Yakında GFWL saçmalığı kaldırılacak oyundan. Genişletmek için tıkla... Abi bu hata nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2015
Recep Baltaş dedi: Bunu imzala: Petition | Remove Games For Windows Live from Grand Theft Auto 4 And Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City and Migrate to Steamworks. | Change.org Yakında GFWL saçmalığı kaldırılacak oyundan. Genişletmek için tıkla... Abi bu hata nedir ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Kasım 2015 #4 Social Club ile GFWL hesabınızı ilişkilendirmeniz gerek. Bunu SC profilinize girdikten sonraki Account Link bağlantısından yapabilirsiniz.
Social Club ile GFWL hesabınızı ilişkilendirmeniz gerek. Bunu SC profilinize girdikten sonraki Account Link bağlantısından yapabilirsiniz.
leadsoldiers Hectopat Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2015 #5 Account linkden GFWL'i seçtim açılmadı sorry diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2015
K kmldgn09 Hectopat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2016 #6 leadsoldiers dedi: Account linkden GFWL'i seçtim açılmadı sorry diyor. Eki Görüntüle 121491 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı hatayı aldım çözebilen var mı
leadsoldiers dedi: Account linkden GFWL'i seçtim açılmadı sorry diyor. Eki Görüntüle 121491 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı hatayı aldım çözebilen var mı