Ö ÖzgürTURAN Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar ne yapsam bu hata giderilmiyor, yönetici olarak da çalıştırdım, Direcx de güncelledim, her şeyi yaptım. Bütün sitelere baktım ama bir türlü çözümü bulamadım, yardımcı olun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2015
Arkadaşlar ne yapsam bu hata giderilmiyor, yönetici olarak da çalıştırdım, Direcx de güncelledim, her şeyi yaptım. Bütün sitelere baktım ama bir türlü çözümü bulamadım, yardımcı olun lütfen.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #2 Ne yapmaya çalışırken bu hatayı alıyorsunuz?
C coNs Hectopat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #3 Ekran kartı sürücülerinin güncel olması gerekiyor.
Ö ÖzgürTURAN Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #4 Oyunu çalıştırırken açıyorum play a basıyorum tam açılacakken bu hatayı veriyor lütfen yardım Erkan Çevik dedi: Ne yapmaya çalışırken bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunu çalıştırırken açıyorum play a basıyorum tam açılacakken bu hatayı veriyor lütfen yardım
Oyunu çalıştırırken açıyorum play a basıyorum tam açılacakken bu hatayı veriyor lütfen yardım Erkan Çevik dedi: Ne yapmaya çalışırken bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunu çalıştırırken açıyorum play a basıyorum tam açılacakken bu hatayı veriyor lütfen yardım