OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 20 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar Arınma gecesi anarşi filmine gittim film bittikten sonra eve dönmem lazımdı film bitti ve bitiş müziği opera şeklinde AMERİCA diye söyleyen bir şarkı vardı çok hosuma gitti fakat araştırdım bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba arkadaşlar Arınma gecesi anarşi filmine gittim film bittikten sonra eve dönmem lazımdı film bitti ve bitiş müziği opera şeklinde AMERİCA diye söyleyen bir şarkı vardı çok hosuma gitti fakat araştırdım bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Temmuz 2014 #2 Bu olabilir mi? iTunes - Music - America the Beautiful Gospel (As Heard in "the Purge" & "the Purge: Anarchy") - Single by 5 Alarm Music Demosunu dinleyerek anlayabilirsin.
Bu olabilir mi? iTunes - Music - America the Beautiful Gospel (As Heard in "the Purge" & "the Purge: Anarchy") - Single by 5 Alarm Music Demosunu dinleyerek anlayabilirsin.