The Quarry alınır mı?

632270

Hectopat
The Quarry oyunu interaktif bir oyun olduğu için istek listemdeydi. Ancak oyunun yorumlarını okuduğumda, IGN'den 7 aldığını gördüm. Ve şu an almak ile almamak arasında kaldım. Oyunun hikayesi yorumlarında olduğu kadar kötü mü?

İnteraktif olarak bakıldığı zaman ben keyif alarak oynadım, Until Dawn Quarrye göre daha iyi bir oyun ama The Quarry de kötü değil. Hem oyun oynuyor hemde film izliyor gibi hissediyorsunuz ama olaylara müdahil olmanız keyif veriyor. Alabilirsiniz, ek olarak IGN gibi bir inceleme sitesinede güvenerek hareket etmeyin, lakin Star Wars Outlawsa da 7 puan verdiler.

İnteraktif olarak bakıldığı zaman ben keyif alarak oynadım, Until Dawn Quarrye göre daha iyi bir oyun ama The Quarry de kötü değil. Hem oyun oynuyor hemde film izliyor gibi hissediyorsunuz ama olaylara müdahil olmanız keyif veriyor. Alabilirsiniz, ek olarak IGN gibi bir inceleme sitesinede güvenerek hareket etmeyin, lakin Star Wars Outlawsa da 7 puan verdiler.

Until Dawn daha yeni bilgisayar platfromuna çıktığı için indirimde almayı planlıyorum. Onun dışında IGN'ye zaten güvenmiyorum. Black Myth: Wukong'a verilen puanlar ortada, sadece steam'de yorumları inceledikten sonra puanına göz attım. Bu arada mesajınız için teşşekür ederim.

Kesinlikle alınır. Bu türde oyunlar çok nadir bulunuyor zaten. Kaldı ki Quarry kendi çapında fazlasıyla iyi bir deneyim de sunuyor tabii ki bir Until Dawn kalitesi olmayabilir ancak asla sıkacak bir yapım da değil. Severek 45 saat oynadım ve keyif aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı