partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 23 Aralık 2024 #11 Carl_Castle dedi: Oyun da, fiyati da dikkatimi epey cezbetti. Ancak Ps plus aylik oyunlarda dagitilacakmis gibi bir vibe aliyorum Genişletmek için tıkla... Dağıtıldı daha önceden diye hatırlıyorum
Carl_Castle dedi: Oyun da, fiyati da dikkatimi epey cezbetti. Ancak Ps plus aylik oyunlarda dagitilacakmis gibi bir vibe aliyorum Genişletmek için tıkla... Dağıtıldı daha önceden diye hatırlıyorum
Carl_Castle Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 358 23 Aralık 2024 #12 partylikeits1941 dedi: Dağıtıldı daha önceden diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Dagitmadi da, eli kulagindadir Sony sever boyle epic'le prime'in bedava dagittigi, degeri uc kurusa dusmus oyunlari abonelikle dagitmayi
partylikeits1941 dedi: Dağıtıldı daha önceden diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Dagitmadi da, eli kulagindadir Sony sever boyle epic'le prime'in bedava dagittigi, degeri uc kurusa dusmus oyunlari abonelikle dagitmayi