F FuRyS Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Oyun çıkalı 4 ay olmuş ne zaman kırılır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.834 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 5 Eylül 2022 #2 4 ayda para biriktirsen muhtemelen oyunu satın alabilirdin.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.580 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 5 Eylül 2022 #3 Bu soru için yanlış forumdasın. Korsana destek verilmemektedir.
F FuRyS Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 Amiga dedi: Bu soru için yanlış forumdasın. Korsana destek verilmemektedir. Genişletmek için tıkla... Korsana destek verme sayılmıyor. UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: 4 ayda para biriktirsen muhtemelen oyunu satın alabilirdin. Genişletmek için tıkla... 4 ayda para biriktirip bana alırsan beni korsandan uzaklaştırabilirsin muhtemelen.
Amiga dedi: Bu soru için yanlış forumdasın. Korsana destek verilmemektedir. Genişletmek için tıkla... Korsana destek verme sayılmıyor. UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: 4 ayda para biriktirsen muhtemelen oyunu satın alabilirdin. Genişletmek için tıkla... 4 ayda para biriktirip bana alırsan beni korsandan uzaklaştırabilirsin muhtemelen.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.834 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 7 Eylül 2022 #5 FuRyS dedi: Korsana destek verme sayılmıyor. 4 ayda para biriktirip bana alırsan beni korsandan uzaklaştırabilirsin muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Elin ayağın tuyuyordur muhtemelen. Çalış, kazan, satın al ve oyna.
FuRyS dedi: Korsana destek verme sayılmıyor. 4 ayda para biriktirip bana alırsan beni korsandan uzaklaştırabilirsin muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Elin ayağın tuyuyordur muhtemelen. Çalış, kazan, satın al ve oyna.
Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 Bence o oyunu alma. Bir oyuna 500 TL verip hikayesinin 8 saat içerisinde bitirilmesi saçma geliyor. Ayrıca korsandan uzak dur. Korsan oyunlarda çok problem mevcut.
Bence o oyunu alma. Bir oyuna 500 TL verip hikayesinin 8 saat içerisinde bitirilmesi saçma geliyor. Ayrıca korsandan uzak dur. Korsan oyunlarda çok problem mevcut.
F FuRyS Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #7 Max 8-9 saatte bitecek bir oyuna 430 TL vermem. Oyun kırılmış bu arada. Son düzenleme: 9 Ekim 2022