The Quarry Türkçe yapılmıyor

• Konuyu başlatan mirela
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.273

mirela

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Palit RTX4060Ti Dual OC 8GB, Intel Core i5 12400F, Asus PRIME B660M-K DDR4, Kingston Fury Beast 16GB (2x8) 3200MHz, AOC 27" 27G2SPU/BK
Oyunun dosyaları içinden yapmam gerektiğini biliyorum ama steam_settings klasörü yok maalesef.

Steam in kendi dosya konumunun içinde common diye bir klasör vardı ona basıp oradan The Quarry diyerek oyunun kendi konumunu buluyorduk. Veyahut direkt kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklere basıp yerel dosya konumundan erişim sağlıyorduk bahsettiğiniz bu mu?

Oyunun kendisinde Türkçe desteği vardı diye hatırlıyorum.

Siz direkt The Quarry klasörünün içine steam_settings mi yazdınız? Çünkü forumda Türkçe yapmak için,
Türkçe yapmak için the Quarry-InsaneRamZes\SMG026\Binaries\Win64\steam_settings klasörünün içindekif orce_language dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur özelliğini kaldır. Dosyadaki English yazısını turkish yapıp tamam deyin. Şeklinde bir yazı çıkıyor.

Net hatırlamıyorum ama oyun dosyalarında settings yazan dosyanın içindeki english yazısını turkish yapmıştım.

Bu kadar dil seçeneği olmasına rağmen dil ayarı olmaması tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…