S siyahkapln16 Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #1 İnternete bağlanamıyorum. Ethernet Driver’ı indirip kurmaya çalışınca da böyle diyor. Yanlış şeyi indiriyor olabilir miyim? The Realtek network Controller was not found. If deep sleep mode is enabled please plug the cable. Anakart: MSI 970-A g43. İşlemci: AMD FX 6300. Ekran kartı: ASUS Radeon R9 270.
İnternete bağlanamıyorum. Ethernet Driver’ı indirip kurmaya çalışınca da böyle diyor. Yanlış şeyi indiriyor olabilir miyim? The Realtek network Controller was not found. If deep sleep mode is enabled please plug the cable. Anakart: MSI 970-A g43. İşlemci: AMD FX 6300. Ekran kartı: ASUS Radeon R9 270.
Mevlutcelik Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 13 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #2 Çözebildiniz mi? Benzer sorun bende de var. Artı 0 Eksi
KS KS S siyahkapln16 Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #3 Mevlutcelik dedi: Çözebildiniz mi? Benzer sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Maalesef yeni anakart almakla buldum çözümü eski anakartımın ethernet portu bozulmuştu o yüzden güncelleme yapamadığımı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Mevlutcelik dedi: Çözebildiniz mi? Benzer sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Maalesef yeni anakart almakla buldum çözümü eski anakartımın ethernet portu bozulmuştu o yüzden güncelleme yapamadığımı düşünüyorum.
Mevlutcelik Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 13 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #4 siyahkapln16 dedi: Maalesef yeni anakart almakla buldum çözümü eski anakartımın ethernet portu bozulmuştu o yüzden güncelleme yapamadığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim anakart sıfır aynı sorun var. Artı 0 Eksi
siyahkapln16 dedi: Maalesef yeni anakart almakla buldum çözümü eski anakartımın ethernet portu bozulmuştu o yüzden güncelleme yapamadığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim anakart sıfır aynı sorun var.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #5 Anakartınızı belirtin. MSI anakartlarda bu Realtek çip arıza soruna daha önce de denk geldim. Artı 0 Eksi
Mevlutcelik Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 13 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #6 Recep Baltaş dedi: Anakartınızı belirtin. MSI anakartlarda bu Realtek çip arıza soruna daha önce de denk geldim. Genişletmek için tıkla... MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi. Yeni aldım 4 gündüz çözmedim sorunu. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Anakartınızı belirtin. MSI anakartlarda bu Realtek çip arıza soruna daha önce de denk geldim. Genişletmek için tıkla... MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi. Yeni aldım 4 gündüz çözmedim sorunu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #7 İade edin. Kartınız arızalı muhtemelen. Aynı sorun yine benzer bir MSI B550 anakartta başımıza geldi. Artı 0 Eksi
İade edin. Kartınız arızalı muhtemelen. Aynı sorun yine benzer bir MSI B550 anakartta başımıza geldi.
Mevlutcelik Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 13 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #8 Recep Baltaş dedi: İade edin. Kartınız arızalı muhtemelen. Aynı sorun yine benzer bir MSI B550 anakartta başımıza geldi. Genişletmek için tıkla... Garantiye Göndermem gerekcek sanırım Anakart bir ay malzeme eksikliğinden dolayı durmuştu, Vatan'dan aldım yarın bir görüşeyim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: İade edin. Kartınız arızalı muhtemelen. Aynı sorun yine benzer bir MSI B550 anakartta başımıza geldi. Genişletmek için tıkla... Garantiye Göndermem gerekcek sanırım Anakart bir ay malzeme eksikliğinden dolayı durmuştu, Vatan'dan aldım yarın bir görüşeyim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #9 Konuyu da MSI'a ilettim ayrıca. Kalite kontrolü artırmaları gerek. Artı 0 Eksi
Mevlutcelik Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 13 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #10 Recep Baltaş dedi: Konuyu da MSI'a ilettim ayrıca. Kalite kontrolü artırmaları gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginiz için, iyi akşamlar. Recep Baltaş dedi: Konuyu da MSI'a ilettim ayrıca. Kalite kontrolü artırmaları gerek. Genişletmek için tıkla... Garanti için Vatan ilettim ürünü zaman geçtiği için garantiye vermek zorunda kaldım. Sizin bu konuyu MSI'a ilettiğinizi de açıklamaya eklettim. Tekrardan Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Konuyu da MSI'a ilettim ayrıca. Kalite kontrolü artırmaları gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginiz için, iyi akşamlar. Recep Baltaş dedi: Konuyu da MSI'a ilettim ayrıca. Kalite kontrolü artırmaları gerek. Genişletmek için tıkla... Garanti için Vatan ilettim ürünü zaman geçtiği için garantiye vermek zorunda kaldım. Sizin bu konuyu MSI'a ilettiğinizi de açıklamaya eklettim. Tekrardan Teşekkürler.