wo an lian ni Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 20 19 Kasım 2020 #1 10 yıldır kullandığım anakartım birdenbire böyle bir sorun teşkil etti. Bugün 19 Kasım 2020 tarihinde BIOS pilini değiştirdim hala sorun devam etmekte. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
10 yıldır kullandığım anakartım birdenbire böyle bir sorun teşkil etti. Bugün 19 Kasım 2020 tarihinde BIOS pilini değiştirdim hala sorun devam etmekte.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 19 Kasım 2020 #2 Kabloyu takmanızı söylüyor ve derin uyku modu açık diyor, muhtemelen BIOS piliniz driver ile uyumlu değil.
Kabloyu takmanızı söylüyor ve derin uyku modu açık diyor, muhtemelen BIOS piliniz driver ile uyumlu değil.
wo an lian ni Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 20 19 Kasım 2020 #3 purrito dedi: Kabloyu takmanızı söylüyor ve derin uyku modu açık diyor, muhtemelen BIOS piliniz driver ile uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ethernet Kartı alırsam düzelir mi ?
purrito dedi: Kabloyu takmanızı söylüyor ve derin uyku modu açık diyor, muhtemelen BIOS piliniz driver ile uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ethernet Kartı alırsam düzelir mi ?