H Hasan198 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar pc nete girmiyor. Kablo takılı takılı degil gösteriyor. 1. fotografta driver yüklerken hata veriyor format attım yine aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2015
Arkadaşlar pc nete girmiyor. Kablo takılı takılı degil gösteriyor. 1. fotografta driver yüklerken hata veriyor format attım yine aynı.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Şubat 2015 #2 Diskin içerisinde gelen sürümü yükleyin. Net bağlanınca güncel olanı yüklersin. Birde windows ile uyumluluğunun doğru olduğuna emin ol.
Diskin içerisinde gelen sürümü yükleyin. Net bağlanınca güncel olanı yüklersin. Birde windows ile uyumluluğunun doğru olduğuna emin ol.
H Hasan198 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2015 #3 Ercüment Solmaz dedi: Diskin içerisinde gelen sürümü yükleyin. Net bağlanınca güncel olanı yüklersin. Birde windows ile uyumluluğunun doğru olduğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... Kasa arkasında ethernet kablosu takılı değil iken ışık yanıyor yeşil. Söylediniz gibi yaptım aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2015
Ercüment Solmaz dedi: Diskin içerisinde gelen sürümü yükleyin. Net bağlanınca güncel olanı yüklersin. Birde windows ile uyumluluğunun doğru olduğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... Kasa arkasında ethernet kablosu takılı değil iken ışık yanıyor yeşil. Söylediniz gibi yaptım aynı.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Şubat 2015 #4 Windows 8.1 kurun ve kartın Aygıt Yöneticisinde görünüp görünmediğine bakın: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Daha sonra BIOS'u güncelleyin ve Ethernet kartınızın donanım kimliğini belirtin: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Windows 8.1 kurun ve kartın Aygıt Yöneticisinde görünüp görünmediğine bakın: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Daha sonra BIOS'u güncelleyin ve Ethernet kartınızın donanım kimliğini belirtin: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun