'The Rise Of Skywalker' Tepkilerine Tepki - Spoiler İçerir!

QuickSilver17

Decapat
Filmi eleştirmeyip, filme saldıran arkadaşlar:
Şu lanet üçlemeyi sırf birilerinden 'abi bu üçleme kötü ya' diye duyduğunuz için ve sırf biraz değiştiği için bok atıyorsunuz filme.
Yok eski karakterleri gösterme çabası varmış bilmem neymiş, ulan göstermeseler ''Ulan bu ne biçim Star Wars, neden tanıdığımız kimse yok'' falan diyecektiniz.

Yok Palpatine o kadar gemiyi durduruyorsa kendi kendine galaksiye hükmetsinmiş. Yahu Palpatine o güçleri Rey ve Ben'den almadı mı? Sırf Rey bile Palpatine'den güçlü zaten sadece gücünün farkında değil.

Yok hani Anakin seçilmiş olandı Luke oldu sonra bu kız oldu diyen bile var, Allah aşkına ne diyeyim buna ya. Kim dedi sana Luke seçilmiş diye kim dedi sana Rey seçilmiş kişi diye? Güçlü diye seçilmiş olmuyor.
Zaten son sahnede bütün Jedi'lar konuşurken dikkat ederseniz en yüksek ses Anakin'in sesiydi.

Gelelim en büyük sorulardan birine:
O kadar asi gemisi nereden geldi?
Şimdi bunlar direk imparatorluğun base'ine saldırıyorlar, zaten imparatorluğun bütün ordusu orada. Diğer asilerin de bütün amacı imparatorluğu bitirmek değil mi yani yalan mı?
Sonra 7-8 saat içinde Millennium Falcon'la bir buluşma noktasında adamları toplayıp saldırdılar, bu kadar basit.
He bir de, 'Bunlar donanma değil, halk' olayına sitem eden var. Hayır yani onun neyini takıyosun kafana manyak mısın kardeşim? Halk savaşamıyor mu gemi verince? ''Siz de gelirseniz imparatorluğu yok etme şansımız olur'' falan demişlerdir uzatmaya ne gerek var bunu?
Zaten bütün halk gelmiştir, bu imparatorluk bütün halka zulmediyor, bütün galaksiye zulmediyor. Bu bütün galaksi de eline böyle bir fırsat geçtiğinde yardım etmez mi asilere?

Sonra o sonda bütün Jedi'ların Rey'e güç vermesini eleştiren var;
''Ya bu ne biçim sahne bunu bi' ilkokul çocuğu gelip 'şimdi bu bütün Sithler, o da bütün Jedi'lar olsun sonra dövüşsünler' mi dedi'' diyen var.
Arkadaşım, bunlar boşuna mı yaptılar Hayalet Jedi'ı? Yani ''Dur la ben şu yodayı özledim bi konuşiyim adamla'' diye yapmadılar, o son sahne için yaptılar.

Yok neymiş bir film hakkında insanın kafasında soru çıkıyorsa o film kötüymüş. Ulan daha filmde ne döndüğünü anlayamıyorsun azcık kitap oku, filmin olay döngüsünü anla sonra filme bok at.

Bunları filmi beğenmeyen herkese demiyorum lütfen üstünüze alınmayın. Elbette beğenemeyen çok olabilir, filmin kötü yanları var ama bu kadar olmaz be arkadaşım.
Filmi sırf değiştiği için eleştiren saldıran kişilere diyorum.
Özellikle de filmi beğenen herkese saldıran kişilere diyorum.

Ama sondaki sacrifise olayı gereksiz olabilir. Yok işte Kylo Ren'in içinde iyilik vardı Rey'i kurtarmak için kendini feda etti ayağı.

Bence güzel bir filmdi, ayrıca üçlemenin diğer iki filmine göre de gayet iyiydi diyebilirim.

(Konuyu geç açma nedenim) Aslında aklımda yoktu ama baktım ki dün bile eleştiren binlerce kişi var, ben de kendi fikrimi yazdım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı