Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 18 Şubat 2023 #1 Grand Theft Auto San Andreas satın aldım ve oynamak için Rockstar Game Launcher yükledim ancak updating Social Club ekranından sonra açmaya çalışınca " The Rockstar Games Launcher failed to initalize " hatasını alıyorum.
Grand Theft Auto San Andreas satın aldım ve oynamak için Rockstar Game Launcher yükledim ancak updating Social Club ekranından sonra açmaya çalışınca " The Rockstar Games Launcher failed to initalize " hatasını alıyorum.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #2 Bu videonun yardımcı olacağını düşünüyorum hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videonun yardımcı olacağını düşünüyorum hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et