Cass Hectopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar oyunun setupuna bastığımda böyle bir hata aldım. İnternetten baktım Metin2'de Euro Truck Simulator gibi oyunlarda da böyle hataların olduğunu gördüm. Bu hatayı nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar oyunun setupuna bastığımda böyle bir hata aldım. İnternetten baktım Metin2'de Euro Truck Simulator gibi oyunlarda da böyle hataların olduğunu gördüm. Bu hatayı nasıl düzeltirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Eylül 2015 #2 Kurulum dosyası hatalı olduğu için kurulum yapılamıyor doğal olarak. Programın hatasız bir kopyasını edinin.
Kurulum dosyası hatalı olduğu için kurulum yapılamıyor doğal olarak. Programın hatasız bir kopyasını edinin.
Cass Hectopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #3 İndirdiğim oyunu arkadaşım da aynı yerden indirdi onda bir sorun çıkmadı. Acaba antivirüs programı mı siliyor? Antivirüs programım 360 total security
İndirdiğim oyunu arkadaşım da aynı yerden indirdi onda bir sorun çıkmadı. Acaba antivirüs programı mı siliyor? Antivirüs programım 360 total security