Çözüldü The Sims 4 "does not appear to be installed" hatası

• Konuyu başlatan Emie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.412
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Dün Steam'den The Sims 4 Deluxe Edition aldım. Bugün indirdim, daha sonra Origin yükledim. Giriş yaptım ancak alttaki hatayı alıyorum.

Steam'den dosyaları doğruladım ancak işe yaramadı.

Çözüm
Steam ve Origin uygulamalarını görev yöneticisinden kapatıp yönetici olarak başlatabilir misin?
Maalesef işe yaramadı.
Sorunu çözdüm. Origin'de oyun kütüphanenizi Steam kütüphanesi ile aynı yer yapınca hata kayboldu. Sanırım sorun Origin'in Steam'ın yüklediği dosyaları bulamamasıyla ilgili. Aşağıdaki adımları sırayla uygulayabilirsiniz.

Steam ve Origin uygulamalarını görev yöneticisinden kapatıp yönetici olarak başlatabilir misin?

Maalesef işe yaramadı.
Sorunu çözdüm. Origin'de oyun kütüphanenizi Steam kütüphanesi ile aynı yer yapınca hata kayboldu. Sanırım sorun Origin'in Steam'ın yüklediği dosyaları bulamamasıyla ilgili. Aşağıdaki adımları sırayla uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Bunu nasıl yaptınız ben yapamıyorum gösterebilir misiniz lütfen?

bunu nasıl yaptınız ben yapamıyorum gösterebilir misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…