N Nektelya Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 2 22 Temmuz 2020 #1 The Sims 4'ü silip baştan birkaç kere yükledim ve birkaç kere de repairledim ama hala dosyalar eksik yüklenen üç tane dosya falan oluyor.
The Sims 4'ü silip baştan birkaç kere yükledim ve birkaç kere de repairledim ama hala dosyalar eksik yüklenen üç tane dosya falan oluyor.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #2 Nektelya dedi: The Sims 4'ü silip baştan birkaç kere yükledim ve birkaç kere de repairledim ama hala dosyalar eksik yüklenen üç tane dosya falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyor musunuz? Çalışmıyorsa hata nedir? Artı 0 Eksi
Nektelya dedi: The Sims 4'ü silip baştan birkaç kere yükledim ve birkaç kere de repairledim ama hala dosyalar eksik yüklenen üç tane dosya falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyor musunuz? Çalışmıyorsa hata nedir?
KS KS N Nektelya Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 2 23 Temmuz 2020 #3 NFurkan dedi: Çalıştıramıyor musunuz? Çalışmıyorsa hata nedir? Genişletmek için tıkla... Önceden uygulama başlatılamadı 0xc000007b hatası alıyordum artık hata da almıyorum ama çalışmıyorda. Sims 4 play yaptıgım zaman origin açılıyor öyle kalıyor. Artı 0 Eksi
NFurkan dedi: Çalıştıramıyor musunuz? Çalışmıyorsa hata nedir? Genişletmek için tıkla... Önceden uygulama başlatılamadı 0xc000007b hatası alıyordum artık hata da almıyorum ama çalışmıyorda. Sims 4 play yaptıgım zaman origin açılıyor öyle kalıyor.