F Fthh01 Hectopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 81 Çözümler 1 21 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar Sims 4'de evlendim 2 kişi aynı eve çıktık ama ben en başta yönettiğim karakteri tek yönetmek istiyorum. Diğerini yapay zeka yönetsin mümkün mü acaba öyle bir şey? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2019
Arkadaşlar Sims 4'de evlendim 2 kişi aynı eve çıktık ama ben en başta yönettiğim karakteri tek yönetmek istiyorum. Diğerini yapay zeka yönetsin mümkün mü acaba öyle bir şey?
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 21 Eylül 2019 #2 Household'ları ayırmanız gerekiyor, aksi takdirde hiçbir şekilde kendi ailenizde görünen Sim'leri kendi başına bırakamazsınız.
Household'ları ayırmanız gerekiyor, aksi takdirde hiçbir şekilde kendi ailenizde görünen Sim'leri kendi başına bırakamazsınız.
F Fthh01 Hectopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 81 Çözümler 1 22 Eylül 2019 #3 āshǐdé yuánzhēn dedi: Household'ları ayırmanız gerekiyor, aksi takdirde hiçbir şekilde kendi ailenizde görünen Sim'leri kendi başına bırakamazsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kardeşim
āshǐdé yuánzhēn dedi: Household'ları ayırmanız gerekiyor, aksi takdirde hiçbir şekilde kendi ailenizde görünen Sim'leri kendi başına bırakamazsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kardeşim