The Sims 4 the VC++ hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burak25D

Femtopat
Logfile

indir.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızda virüs varsa neden hala aynı şekilde kullanamaya devam ediyorsunuz? Önce güvenlik bölümüne konu açıp virüs işini halledin. Avast'tan ziyade virüs de VC paketlerinin kurulmasını engelliyor olabilir. Ama virüs işini çözdükten sonra devam ederse Avast'ı kapatıp deneyin. Virüs varken PC'yi kullanmaya devam etmeniz doğru değil.

Paketleri elle kurmayı deneyin bir de:

Kaldıramam Avast'ı çünkü fidye virüsü bulaştı PC'ye o yüzden.
Durduk yere fidye virüsü nasıl bulaşabilir ki, ya da ben mi yanlış anladım? Tamam şimdi anladım cümleyi: Avast kullanmayın. Bilgisayarı yavaşlatmaktan başka yaptığı bir şey yok. Ayrıca bilgisayarınızda virüs varsa neden temizlemeyi denemiyorsunuz ki?

Bilgisayarınızda virüs varsa neden hala aynı şekilde kullanamaya devam ediyorsunuz? Önce güvenlik bölümüne konu açıp virüs işini halledin. Avast'tan ziyade virüs de VC paketlerinin kurulmasını engelliyor olabilir. Ama virüs işini çözdükten sonra devam ederse Avast'ı kapatıp deneyin. Virüs varken PC'yi kullanmaya devam etmeniz doğru değil.

Paketleri elle kurmayı deneyin bir de:

Şu an virüs yok ama belki bir yerde bir dosyada uzantı falan bırakmıştır diye sadece tedbiri elden bırakmak istemiyorum.

Geçici olarak devre dışı bırakıp denemeniz lazım. Yoksa hata penceresini seyretmeye devam edersiniz.

Virüsün kalktığından emin değilseniz konu açın o zaman. İşi şansa bırakmayın.

Durduk yere fidye virüsü nasıl bulaşabilir ki, ya da ben mi yanlış anladım? Tamam şimdi anladım cümleyi: Avast kullanmayın. Bilgisayarı yavaşlatmaktan başka yaptığı bir şey yok. Ayrıca bilgisayarınızda virüs varsa neden temizlemeyi denemiyorsunuz ki?

Denedim ama fidye viriüsü olduğu için her şeyi elgeçirmeye başlamıstı bende direkt avst yükledim.

Geçici olarak devre dışı bırakıp denemeniz lazım. Yoksa hata penceresini seyretmeye devam edersiniz.

Şu an virüsten bir iz yok.

Geçici olarak devre dışı bıraktım ama yine olmadı zaten bu sorun Avast yükü olmadan önce de vardı.

Bu sorundan önce çözülmesi gereken daha önemli bir sorununuz var. Önce Güvenlik bölümüne konu açın, fidye virüsü işini halledin. Daha sonra oyunun açılmama sorunun çözeriz. O daha kolay.

Fidye virüsü varken bilgisayarı kullanamya devam etmeniz doğru değil. Konu virüs işi halledilene kadar kilitli. Halledince rapor sistemini kullanıp konuyu tekrar açtırabilirsiniz.

Geçici olarak devre dışı bıraktım ama yine olmadı zaten bu sorun Avast yükü olmadan önce de vardı.
Paketleri verdiğim linkten elle yükleyin o zaman. Yüklenmeyen paketleri Programlar'dan kaldırıp tekrar kurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı