Avast'ı kapatın, gerekirse kaldırın.
Durduk yere fidye virüsü nasıl bulaşabilir ki, ya da ben mi yanlış anladım? Tamam şimdi anladım cümleyi: Avast kullanmayın. Bilgisayarı yavaşlatmaktan başka yaptığı bir şey yok. Ayrıca bilgisayarınızda virüs varsa neden temizlemeyi denemiyorsunuz ki?Kaldıramam Avast'ı çünkü fidye virüsü bulaştı PC'ye o yüzden.
Bilgisayarınızda virüs varsa neden hala aynı şekilde kullanamaya devam ediyorsunuz? Önce güvenlik bölümüne konu açıp virüs işini halledin. Avast'tan ziyade virüs de VC paketlerinin kurulmasını engelliyor olabilir. Ama virüs işini çözdükten sonra devam ederse Avast'ı kapatıp deneyin. Virüs varken PC'yi kullanmaya devam etmeniz doğru değil.
Paketleri elle kurmayı deneyin bir de:
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
Durduk yere fidye virüsü nasıl bulaşabilir ki, ya da ben mi yanlış anladım? Tamam şimdi anladım cümleyi: Avast kullanmayın. Bilgisayarı yavaşlatmaktan başka yaptığı bir şey yok. Ayrıca bilgisayarınızda virüs varsa neden temizlemeyi denemiyorsunuz ki?
Geçici olarak devre dışı bırakıp denemeniz lazım. Yoksa hata penceresini seyretmeye devam edersiniz.
Virüsün kalktığından emin değilseniz konu açın o zaman. İşi şansa bırakmayın.
Geçici olarak devre dışı bırakıp denemeniz lazım. Yoksa hata penceresini seyretmeye devam edersiniz.
Virüsün kalktığından emin değilseniz konu açın o zaman. İşi şansa bırakmayın.
Paketleri verdiğim linkten elle yükleyin o zaman. Yüklenmeyen paketleri Programlar'dan kaldırıp tekrar kurun.Geçici olarak devre dışı bıraktım ama yine olmadı zaten bu sorun Avast yükü olmadan önce de vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.