The Sims 4 Türkçe Yama

Makaleler
10
Daha fazla  

Mods klasörüne yama dosyasını taşıyın ve oyun ayarlarından modun aktif olduğuna dikkat edin. Eğer eski TR yama kuruluysa silmeyi unutmayın.

Çeviri Ekibi:

Kaan Vardar
Mehmet Çakır
Batıkan Selçuk
Rıza Şirin
Serkan Sezen
Burkay Kuru
Büşra Tekin
Efe Saltık
Seçkin Kılıç
Batuhan İnce
Batuhan Baytekin
Altan Peker

Türkçe Yamadan Görüntüler:

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum yamayı dosyalara uyguladım fakat oyun hala İngilizce.

Küçük kardeşim anlasın diye indirdim yamayı dosyalara uyguladım. Fakat bazı kelimeler yok oldu menü olsun, oyun içinde ki yazılar olsun Türkçe olmasa bile görünürlüğü yok oldu. Eski haline nasıl getirebilirim?

Dostum oyunu yeniden kurabilirsin başka bir şey aklıma gelmiyor. Zaten en son sürüme uygun bir çalışma değil ve çok ağır güncelleniyor kurmadan öne oyun sürümünü kontrol etmenizi öneririm ya da dosyaları yedekleyin.

Gerek kalmadı hocam "Repair" diye seçenek var onu kullandım eski haline döndü.

Bende de oyle oldu... Bazen heveslenip indirip giriyorum, en son 6-7 ay once indirip kurmustum bir sorunu yoktu fakat simdi kelimeler yok olmus yani cok sikici bir durum.

Bende de oyle oldu... Bazen heveslenip indirip giriyorum, en son 6-7 ay once indirip kurmustum bir sorunu yoktu fakat simdi kelimeler yok olmus yani cok sikici bir durum.

Oyun kütüphanesinden "Repair" etmeniz gerekiyor yani dosyaları onar diye seçenek var. Eski haline dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…