canselerdem Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2024 #1 The Sims 4 oyununda uygulama bulunamadı sorunu alıyorum sürekli. Bilgisayarı sıfırladığımda düzeliyor ama bir süre sonra tekrarlıyor. ayrıca EA uygulamasını asla indiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, delirmek üzereyim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
The Sims 4 oyununda uygulama bulunamadı sorunu alıyorum sürekli. Bilgisayarı sıfırladığımda düzeliyor ama bir süre sonra tekrarlıyor. ayrıca EA uygulamasını asla indiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, delirmek üzereyim.
KS KS canselerdem Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2024 #11 Jesus Wicked dedi: DLC satın aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #12 Windows arama yerine gelip EA yazıp ss atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS canselerdem Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2024 #13 Jesus Wicked dedi: Windows arama yerine gelip EA yazıp ss atar mısın? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #14 canselerdem dedi: Eki Görüntüle 2216077 Genişletmek için tıkla... Ben ea yazınca bu çıkıyor. Ea uygulamasında sorun var muhtemelen. Artı 0 Eksi
canselerdem dedi: Eki Görüntüle 2216077 Genişletmek için tıkla... Ben ea yazınca bu çıkıyor. Ea uygulamasında sorun var muhtemelen.
KS KS canselerdem Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2024 #15 Bende de önceden böyle çıkıyordu ama hiçbir uygulamaya dokunmadığım halde bir anda silinmiş gözükmeye başladı. Artı 0 Eksi
Bende de önceden böyle çıkıyordu ama hiçbir uygulamaya dokunmadığım halde bir anda silinmiş gözükmeye başladı.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #16 Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Burdan indir. Artı 0 Eksi
KS KS canselerdem Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2024 #17 Jesus Wicked dedi: Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Burdan indir. Genişletmek için tıkla... Hallettim o kadar mutluyum ki anlatamam. Çok teşekkür ederim. Tüm dualarım seninle şuan . Artı 0 Eksi
Jesus Wicked dedi: Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Burdan indir. Genişletmek için tıkla... Hallettim o kadar mutluyum ki anlatamam. Çok teşekkür ederim. Tüm dualarım seninle şuan .